2η η Λαμπρινή (Πασχαλίνα) Λιούτα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ironman της Φρανκφούρτης!

Την 2η θέση της κατηγορίας της (25-29) και την 31η της γενικής κατάταξης κατέλαβε η Πασχαλίνα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ironman της Φρανκφούρτης με έναν καταπληκτικό χρόνο 10:13:48 που είναι μακράν η καλύτερη επίδοση από Ελληνίδα αθλήτρια σε αυτή την απόσταση. Η Παχαλίνα βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στην απόσταση σχεδόν 30 λεπτά! Αν και μόλις μερικούς μήνες μαζί στην προπόνηση δείχνει το μεγάλο ταλέντο που διαθέτει στην απόσταση.

Στον ίδιο αγώνα συμμετείχαν οι αδερφοί Μητρόπαπα (Αναστάσης και Γιώργος) όπου στην πρώτη τους συμμετοχή στο Ironman τερμάτισαν χέρι χέρι σε 10:20:22,

Επίσης ο Ανδρέας Παπαδόπουλος έκανε έναν πολύ όμορο αγώνα τερματίζοντας κι αυτός για πρώτη φορά σε 11:21:20 παρά τα έντονα εντερικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Τέλος στον αγώνα συμμετείχε για 4η φορά στην απόσταση η Μάνια Μπίκοφ που μόλις σε έξι μήνες κάνοντας μαζί προπόνηση κατάφερε κι αυτή ένα πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ για πάνω από 1:30 ώρα. Έτσι το χρονόμετρο σταμάτησε στις 12:27:37 παρά τις κρίσεις άσθματος που αντιμετώπισε σε όλο τον αγώνα.

Στον άλλο αγώνα απόστασης Ironman της ημέρας, το Challenge Roth έλαβαν μέρος δυο αθλητές.

Ο Ian Lee από την μακρινή Σιγκαπούρη τερμάτισε τον αγώνα σε 11:05 βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ στην απόσταση κατά 25 λεπτά και 50 λεπτά από την καλύτερη επίδοση στην ίδια διαδρομή. Στον ίδιο αγώνα έλαβε μέρος και ο Δημήτρης Κορρές που ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 12:25

Στην Ιταλία διεξήχθη ένας ακόμη αγώνας της σειράς Gran Fondo με την συμμετοχή του Κύπριου Κώστα Ριαλά ο οποίος κατέλαβε την 11η θέση στον αγώνα αντοχής που όμως κυριάρχησαν τα έντονα υψομετρικά. Χαρακτηριστικό το μήκος συνεχόμενης ανηφόρας που ήταν περισσότερο 20 χλμ.

Ο Κώστας κατέλαβε την 11η θέση στην κατηγορία του και την 1η της σειράς των αγώνων.

3ος ο Slavomir Matras στον Faethon Olympus Marathon 44 km σε έναν από τους σκληρότερους ορεινούς αγώνες που γίνονται στην χώρα μας. Στον ίδιο αγώνα είδαν την γραμμή του τερματισμού ο Λάζαρος Λαλούσης και η Ιωάννα Σιδέρη.

Λ. Δόξα τρίαθλο

Με πολύ καλές επιδόσεις και ρεκόρ οι περισσότεροι αθλητές μας που έλαβαν μέρος στον αγώνα sprint της transitionsports.

Νικήτρια του αγώνα στις γυναίκες αναδείχθηκε η Chelsie Tan από την Σιγκαπούρη ως συμπλήρωμα της προετοιμασίας της που έκανε στο trisutto training camp στο Καρπενήσι. Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα βρήκε τα πόδια να κερδίσει εύκολα τον αγώνα.

Στους άνδρες την 3η θέση της γενικής κατάταξης κατέλαβε ο Αλέξανδρος Σκελλαρίου και 2ος στην κατηγορία του (35-39) σε ένα συνεχόμενο κυνηγητό μιας και έχασε πολύτιμο χρόνο από την κολύμβηση.

Στις υπόλοιπες θέσεις στα βάθρα ανά κατηγορία ξεκινώντας από τις Γυναίκες ήταν η Ελένη Στασινοπούλου στην 2η θέση στην (19-24)

Στους Άνδρες ο Ανδρέας Σακελλαρίου κατέλαβε την 1η θέση στην (55-59)

Ενώ περνώντας στα αποτελέσματα των αθλητών του CGS by Trisutto – Krommidas Coaching

Νικήτρια στην κατηγορία της ήταν η Βίκυ Δεληγεώργη (45-49)

Ο Χρήστος Γείτονας στην 2η θέση της (35-39) και 4ος της γενικής πραγματοποιώντας το καλύτερο τρέξιμο του αγώνα.

Και ο Ανδριανός Κομπόπουλος που κατέλαβε την 2η θέση στην (50-54)

Τέλος στον 1ο γύρο Βραχατίου έλαβε μέρος ο Φραγκίσκος Παπαδόπουλος καταλαμβάνοντας την 11η θέση. Μπορεί να μην λέει πολλά για τον περισσότερο κόσμο αυτή η η θέση, αλλά πριν από λίγο καιρό ο Φραγκίσκος με 110 κιλά και καθιστική ζωή αυτό φάνταζε κάτι το απίθανο. Πέτυχε έναν άθλο που δείχνει υπομονή, επιμονή και αφοσίωση σε αυτό που κάνει.