Αποτελέσματα αθλητών
Trisutto – Krommidas Coaching
11-12/11/2017

Ακόμη μια καταπληκτική εβδομάδα για την Μάνια Μπίκοφ πετυχαίνοντας την νίκη στην κατηγορία της και πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman της Χαβάης! Στον αγώνα που έγινε στην Κίνα στο Xiamen 70,3 ironman η Μάνια κέρδισε στην κατηγορία της και μαζί και το slot για την Κόνα. Ήταν ένας αγώνας με δύσκολες συνθήκες ενώ έκανε το 3ο της 70,3 τον τελευταίο μήνα πετυχαίνοντας μάλιστα και πάλι προσωπικό ρεκόρ.

 

Στην Μαλαισία στο 70,3 Ironman Langkawi η Chelsie Tan κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία της και την 5η στην γενική κατάταξη των γυναικών με αποτέλεσμα να πάρει και την πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα 70,3 που θα γίνει την επόμενη χρονιά στην Ν. Αφρική. Η Chelsie παρά το μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε αναγκάζοντας την να κάνει τα τελευταία 30 χλμ. μόνο με το μικρό γρανάζι μπροστά μπόρεσε να παραμείνει συγκεντρωμένη μέχρι το τέλος και να πάρει την νίκη.

Στην μεγάλη γιορτή της Αθήνας, τον αυθεντικό μαραθώνιο είχαμε πολλές συμμετοχές, με επιτυχή αποτελέσματα και προσωπικά ρεκόρ, με άσχημα και ατυχή αποτελέσματα σε χρόνους αλλά με μεγάλη καρδιά, που αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Που στις δυσκολίες αντιστάθηκαν και πέρασαν την γραμμή του τερματισμού, αλλά και σε αυτούς που επέλεξαν σοφά να σταματήσουν. Και στο παρελθόν έχω αναφερθεί στις εγκαταλείψεις σε τέτοιου είδους αγώνες το πόσο σημαντικό είναι οι αθλητές να έχουν την ωριμότητα να επιλέγουν το dnf από το να βλάψουν τον εαυτό τους και όσους είναι κοντά τους.

Συγχαρητήρια σε όλους για την συμμετοχή στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού!