Αποτελέσματα αθλητών
Trisutto – Krommidas Coaching
13-14/10/2018

Για πρώτη φορά στην Ιστορία είχαμε συμμετοχή Ελληνίδων αθλητριών στο “Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman¨ της Χαβάης, και οι αθλήτριές μας ήταν εκεί !

Η Πασχαλίνα Λιούτα κατέλαβε την 24η θέση της κατηγορίας της (25-29) και η Μάνια Μπίκοφ (45-49) την 63η θέση.

Στον άλλο σημαντικό αγώνα τριάθλου το ¨Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τριάθλου Ολυμπιακής απόστασης¨ που έγινε στην Νάξο για 2η φορά νικητής και Πρωταθλητής Ελλάδος ήταν ο Νίκος Φελπς με ρεκόρ διαδρομής, ενώ στην 2η θέση (και 3ος γενικής) είχαμε την Βασίλη Γιαννόπουλο. Σε σκυταλοδρομία που συμμετείχε ο Χρήστος Γαρέφης για άλλη μια φορά έκανε κορυφαίες επιδόσεις στα δυο αθλήματα που συμμετείχε ενώ το ποδήλατο του ήταν κάτι παραπάνω από φανταστικό για την κατηγορία του.

Αλλάζοντας άθλημα στον “Διεθνή ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης” ο Κώστας Ρόμπος κατέλαβε την 13η θέση με 1:14 βελτιώνοντας το προσωπικό του ρεκόρ κατά 4 λεπτά!

Στον ίδιο αγώνα και μόνο με μερικούς μήνες με την ενασχόληση του με τους δρόμους αντοχής έλαβε μέρος και ο Γιώργος Σαββίδης (40-49) όπου πετυχαίνοντας 1:51 στην πρώτη του προσπάθεια στην απόσταση δείχνει να είναι στον σωστό δρόμο για την πρώτη του συμμετοχή για τον αυθεντικό μαραθώνιο.

Στα 10 χλμ. του ¨Run Greece – Ρόδος¨ η Λουίζα Καμαρινού κατέλαβε 1η θέση στην κατηγορίας της και την 2η θέση γενικής Γυναικών σε μια πολύ απαιτητική διαδρομή.

Ενώ στα 10 χλμ. της ¨Ρεματιάς Χαλανδρίου¨ ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία του και την 9η της γενικής κατάταξης των Ανδρών.

Τέλος την προηγούμενη εβδομάδα μετά και τον τελευταίο αγώνα της σειράς του κυπέλλου στην Κύπρο στην Ποδηλασία οι Άγης Αγησιλάου και Μιχάλης Θεοχάρους (για 2η φορά) κατέκτησαν την 1η θέση στην βαθμολογία της κατηγορίας τους Master 1 και 2 αντίστοιχα!

Η ομάδα πάει περίφημα, οι αθλητές πάντα με επιτυχίες και η μεθοδολογία που ακολουθούμε στην προπόνηση μας αποδεικνύεται κάθε Σαββατοκύριακο,

Μπράβο σε όλους σας !!!

[foogallery id=”1893″]