Αποτελέσματα αθλητών
Trisutto – Krommidas Coaching
14/04 – 15/04 / 2018

Άλλη μια πρωτιά για την Βιολέτα Διαλετάρα στον ορεινό αγώνα Sougliani Trail race 24 km.
Ένας αγώνας που ήταν στα πλαίσια της προετοιμασίας της κι εξοικείωσης με το ορεινό περιβάλλον ενόψει του μεγάλου στόχου της του Norseman που πρόκειται να συμμετέχει τον Αύγουστο.
Κρατώντας έναν σταθερό ρυθμό κι ενώ βρισκόταν στην τρίτη θέση μέχρι και 5 χλμ. πριν τον τερματισμό σε εκείνο το σημείο πέρασε στην 1η θέση όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στην Κύπρο στον αγώνα κυπέλλου Ποδηλασίας που έγινε το Σαββατοκύριακο, είχαμε επιτυχή αποτελέσματα, την πρώτη μέρα στον αγώνα της ανάβασης αναδείχθηκε νικητής ο Μιχάλης Θεοχάρους (30-39) ενώ την επόμενη μέρα στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης κατέλαβε την 3η θέση, το αντίθετο συνέβη για τον Γιάννο Σάββα (50-59) όπου την πρώτη μέρα στην ανάβαση κατετάγη 4ος ενώ την επόμενη μέρα στον αγώνα της Ατομικής χρονομέτρησης αναδείχθηκες νικητής και μάλιστα όλων των κατηγοριών και ο Άγης Αγησιλάου (30-39) τερμάτισε αντίστοιχα στην 5η και 4η θέση. Να επισημάνω ότι και οι τρεις αθλητές έχουν προκριθεί για τον τελικό του Gran Fondo που θα γίνει τέλος Αυγούστου στην Ιταλία.

Στον αγώνα Τριάθλου Ocean Lava Cyprus όπου ήταν και μέρος του πρωταθλήματος της Κύπρου έλαβε μέρος ο Πασχάλης Φράγγου όπου κατέλαβε την 3η θέση (στην standard distance) μετά από μια εκπληκτική απόδοση στο τρέξιμο όπου στο τέλος έχασε για 20΄΄ την νίκη ενώ ξεκίνησε το δρομικό σκέλος με πάνω από 5΄ διαφορά λόγω ποινής που δέχθηκε στο ποδήλατο. Σε συνδυασμό με το ότι η διαδρομή του τρεξίματος ήταν κατά 2 χλμ. μικρότερη φαίνεται ότι θα ήταν πολύ κοντά στην νίκη του αγώνα.
Στον ίδιο αγώνα αλλά στην μικρότερη απόσταση, την sprint, κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του ο Τάκης Πέτρου (50+), ο Νικόλας Παπάδος την 10η θέση και στην 11η ο Ροδίνης Κυριάκου (20-39)

Στο sprint Τρίαθλο της Σιγκαπούρης ο Ανδρέας Γκόρος κατέλαβε την 3η θέση της κατηγορίας (50-54) και μάλιστα καταλαμβάνοντας της 2η θέση μόλις για 3 δέκατα της βαθμολογίας στο σύνολο της σειράς των αγώνων (τρίαθλο – δίαθλο – aquathlon).
Η Άδα Σταματάτου στην πρώτη της προσπάθεια σε τρίαθλο τα κατάφερε θαυμάσια τερματίζοντας πάνω από το 50% των συμμετοχών της κατηγορίας της καταφέρνοντας όμως να έχει τον 2ο χρόνο στην κολύμβηση και τον 10ο στο τρέξιμο, σημείωση πως έτρεξε με νοικιασμένο ποδήλατο που δοκίμασε για πρώτη φορά.

Στον μαραθώνιο των Χανίων στον αγώνα των 10 χλμ. η Νάντια Συντζανάκη σαν ¨πέρασμα¨ στην προετοιμασία της τερμάτισε στην 2η θέση ενώ ο Μίλτος Χρόνης στην απόσταση του μαραθωνίου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κατάφερε να πιάσει το χρονικό όριο των 3 ωρών.

Στην Κέρκυρα όπου έγινε ο ορεινός αγώνας Corfu trail run 104 km o Τέλης Τσόγκας τερμάτισε την απόσταση σε αυτόν τον απαιτητικό αγώνα σε 17 ώρες και 19 λεπτά.

Τέλος στον πιο απαιτητικό αγώνα του ΣΚ το Ironman της Ν. Αφρικής έλαβε μέρος για πρώτη φορά στην απόσταση ο Βέλγος Wouter Delbaere όπου και ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 10:35:26 κατακτώντας την 38η θέση της κατηγορίας του (30-34).

Συγχαρητήρια για όλους και η προσπάθεια συνεχίζεται !

[foogallery id=”1841″]