Αποτελέσματα αθλητών
Trisutto – Krommidas Coaching
14-15/10/2017

Αυτή την εβδομάδα έλαβαν αρκετοί αθλητές μας μέρος σε αγώνες διαφορετικών πεδίων και αποστάσεων, έτσι ξεκινώ την αναφορά μου με τον δυσκολότερο αγώνα του ΣΚ και τον μεγαλύτερο ηλικιακά αθλητή.

Στο VFUT της Ροδόπης σε έναν δύσκολο Ορεινό υπερμαραθώνιο 100 μιλίων τερμάτισε ο Γιάννης Μαλτέζος σε 29 ώρες και 40 λεπτά καταλαμβάνοντας την 3η θέση της κατηγορίας του Μ50 και την 13η θέση της γενικής κατάταξης.

Στον άλλο δρομικό αγώνα 26 χλμ. στο Ακραίφνιο ο Κώστας Αγγέλου με 1:49 κατέλαβε την 3η θέση της κατηγορίας του Μ30 και την 12η θέση της γενικής κατάταξης.

Στον τελευταίο Ποδηλατικό αγώνα Κυπέλλου για την φετινή σεζόν που έγινε στην Κύπρο, ένας αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης Ανάβασης ο Μιχάλης Θεοχάρους ήταν και πάλι ο Νικητής της κατηγορίας του Μ30. Πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη του μέσα στο Φθινόπωρο, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την πολύ μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει.

Η Μάνια Μπίκοφ στο 70,3 Ironman της Τουρκίας τερμάτισε στην 4η θέση της κατηγορίας της F45 που όμως δυστυχώς έχασε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο της Ν. Αφρικής μόλις για μια θέση. Παρόλα αυτά όμως παρά τις δύσκολες κολυμβητικές και Ποδηλατικές συνθήκες λόγω αέρα βελτίωσε το προσωπικό της ρεκόρ κατά 5 λεπτά. Έτσι έδειξε ότι έχει την ικανότητα να κερδίσει την πρόκριση σε επόμενη προσπάθεια της.

Τέλος στο μακρινό Μπαλί στο Τρίαθλο Ολυμπιακής απ. ο Wouter Delbaer τερμάτισε 3ος στην κατηγορία του και 9ος της γενικής κατάταξης. Χάνοντας αρκετό χρόνο αρχικά στο κολύμπι όπου είναι και το αδύναμο σημείο του μιας και οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες αναγκάστηκε να πιέσει περισσότερο στο ποδήλατο κάνοντας πολύ μεγάλη ανάκαμψη και φτάνοντας τελικά στο τρέξιμο στις πρώτες θέσεις στον τερματισμό.

Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα σας!