Με πολύ καλές εμφανίσεις και αυτό το Σαββατοκύριακο έκλεισε η εβδομάδα για τους αθλητές μας!

Στον μεγάλο αγώνα της εβδομάδας, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τριάθλου της ITU είχαμε την 7η θέση (Μ30-34) του Niko Phelps στην Standard dst. του αθλητή Ελληνικής καταγωγής που εκπροσώπησε τις ΗΠΑ και την 8η θέση (F35-39) Της Wendy Casterton στην Sprint dst. που εκπροσώπησε την Μεγάλη Βρετανία. Και οι δυο είχαν εξαιρετική απόδοση στο πιο δυνατό Παγκόσμιο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στις κατηγορίες των AG.

Στην Κύπρο συνεχίστηκε για άλλο ένα Σαββατοκύριακο η καλή απόδοση των αθλητών μας στον αγώνα ανάβασης της σειράς του κυπέλλου ποδηλασίας. Για τρίτο συνεχόμενο ΣΚ ανακηρύσσονται Νικητές οι Μιχάλης Θεοχάρους (Κ30-39) και ο Γιάννος Σάββα (Κ50+) ! Ενώ στην ίδια κατηγορία την 2η θέση κατέλαβε ο πάντα μαχητικός Κώστας Ριαλάς.

Στο Τρίαθλο της Επιδαύρου, στην Sprint απ. ο Σπύρος Καραθανάσης ήταν 2ος γενικής, η Ελένη Στασινοπούλου 2η γενικής γυναικών, ο Χάρης Χρηστίδης 4ος στην 40-44.

Στην standard η Τζέννυ Καμαράδου 2η γενικής γυναικών, ο Αλέξης Γεράσης 5ος στην 45-49, ο Χρήστος Αρμελίνος 11ος στην 45-49, ο Θοδωρής Μαλτέζος 2ος στην 18-24, και από το CGS ο Αδριανός Κομπόπουλος 5ος στην 50-54.

Τέλος στην Endurance ο Δημήτρης Κορρές κατέλαβε την 4η θέση της κατηγορίας του.

Περνώντας στους δρομικούς αγώνες που έλαβαν μέρος οι αθλητές μας είχαμε τον Παύλο Δίπλα στον γύρο της λίμνης των Ιωαννίνων όπου με 2:08 πέτυχε με μεγάλη διαφορά προσωπικό ρεκόρ παρά το ότι ο αγώνας είχε περισσότερο ρόλο προπόνησης ενόψει της προετοιμασίας του για τον μαραθώνιο της Αθήνας.

Τελειώνοντας την περιήγηση μας ο πάντα δυνατός στο βουνό Slavomir Matras στον Μαραθώνιο Οίτης ¨Ηρακλής¨ κατέλαβε την 5η θέση της γενικής και την 3η της κατηγορίας του (40-49).

Στον ημιμαραθώνιο Κηφισιάς έλαβε μέρος η Άδα Σταματάτου όπου σε μια πολύ επίπονη διαδρομή με ιδιαίτερα υψομετρικά τερμάτισε το χρονόμετρο στις 2:24. Οι ιδιαίτερα ζεστές συνθήκες δυσχέραναν την προσπάθεια της Άδας (όπως και όλων των αθλητών) όμως κατάφερε να μείνει στον αρχικό της στόχο να πετύχει επίδοση κάτω από τις 2:30 ώρες.

Στον ίδιο αγώνα ισχύουν ακριβώς τα ίδια και για την Ειρήνη Φακίνου που με περίσσια υπομονή και προσπάθεια βήμα βήμα κάθε μέρα σε κάθε προπόνηση σε κάθε αγώνα έρχεται πιο κοντά στον στόχο της.

Συγχαρητήρια σε όλους !

[foogallery id=”1705″]