Ακόμη ένα καλό Σαββατοκύριακο για τους αθλητές μας,

Ξεκινώντας από τον αγώνα 70,3 Ironman του Cascais Portugal εκεί έλαβε μέρος ο Αλέξανδρος Καζαντζίδης, σε μια απαιτητική διαδρομή με έντονα ανηφορικά τόσο στο ποδήλατο όσο και στο τρέξιμο και με ιδιαίτερο άνεμο που ανέβασε το επίπεδο της δυσκολίας του αγώνα.

Μετά από μια περίεργη θα την χαρακτηρίσω χρονιά για τον Αλέξανδρο πάτησε ¨γκάζι¨ τους καλοκαιρινούς μήνες κι έφτασε να κάνει τελικά PB. Ο χρόνος του 5:07΄ καταλαμβάνοντας την 52η θέση στην κατηγορία του (Μ30).

Στην Κύπρο στην ποδηλασία είχαμε την συμμετοχή δυο αθλητών στον αγώνα ΤΤ των 20 χλμ. του Κυπέλλου, ο Γιάννος Σάββα ήταν ο νικητής της κατηγορίας του (50+) με ένα μ.ο. 43+χλμ./ ώρα, εντυπωσιακή επίδοση για αθλητή αυτής της ηλικίας, δεύτερος της γενικής κατάταξης και μόνο 2,5 δευτερόλεπτα πίσω από τον κατά 20 χρόνια νεότερο νικητή της γενικής.

Ο δεύτερος αθλητής που συμμετείχε ο Μιχάλης Θεοχάρους κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία του (30-39) παρόλο που αγωνίστηκε με το ποδήλατο δρόμου.

Στον έναν από τους δυο αγώνες τριάθλου που έγιναν αυτό το ΣΚ στην χώρα μας στο τρίαθλο στην Κουρουτα έλαβε μέρος ο Σπύρος Καραθανάσης όπου κατέλαβε την 2η θέση λίγα δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή. Φέτος με μια συνεχή προσπάθεια να βελτιώσει την κολύμβηση που είναι και το αδύναμο σημείο του (αφού δεν είχε καμία σχέση με αυτήν) κατάφερε να μειώσει πολύ την απόσταση από τους πρώτους γρήγορους κολυμβητές και να παλεύει πλέων για τις νίκες.

Τέλος στον πιο ιστορικό αγώνα βουνού τον ¨Ορειβατικό μαραθώνιο του Ολύμπου¨ έλαβαν μέρος οι Αριστοτέλης Τσόγκας 6:37 και Νίκος Σουρτζής με 6:58.

Συγχαρητήρια και στους δυο για την τόσο επίπονη προσπάθεια που έκαναν.

[foogallery id=”1690″]