Αποτελέσματα αθλητών
Trisutto – Krommidas Coaching
20-21/10/2018

 

Άλλο ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο για τους αθλητές της ομάδας μας Krommidas Coaching – Trisutto.com

H Νάντια Συντζανάκη και o Χρήστος Γείτονας αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στο 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τριάθλου μεγάλης απόστασης (Half distance) στο Ocean Lava της Ρόδου.
Σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα λόγω των ισχυρών ανέμων και του προφίλ της διαδρομής έγινε ένας συναρπαστικός αλλά και σκληρός αγώνας. Οι χρόνοι των νικητών ήταν 4:14 και προσωπικό ρεκόρ για τον Χρήστο και 4:52 για την Νάντια.
Στις γυναίκες ακολούθησε στην 2η θέση η Πόπη Πιπελίδου με 5:27 επιτυγχάνοντας επίσης προσωπικό ρεκόρ ενώ στους άνδρες ο Δημήτρης Λέκκος με 4:15 κατέκτησε την 2η θέση σε μια τρομερή μάχη με τον Χρήστο όπου η νίκη κρίθηκε στο τελευταίο χλμ. Ο τραυματισμός του Δημήτρη έδωσε την ευκαιρία στον Χρήστο να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να κερδίσει τον αγώνα παρά την ατυχία του (Χρήστου) στο ποδηλατικό σκέλος λόγω τεχνικού προβλήματος να χάσει κάποια πολύτιμα λεπτά.
Στην 3η θέση του βάθρου είχαμε τον Μιχάλη Τεκέρταλη που λόγω πολλών προβλημάτων την φετινή χρονιά μετά τον τραυματισμό του στο Ironman του Texas επανήλθε στην αγωνιστική του δραστηριότητα, ίσως μακριά από τον γνωστό του εαυτό αλλά με πολύ γνώση για το μέλλον και τον Μιχάλη Ζανή πάντα σταθερός στην απόδοση του στην 5η θέση με 5:14΄

Πρωταθλητής Ελλάδος στην 40+ είχαμε και τον Τάσο Δεληγιώργη με 5:02΄, με 2ο τον Λουκά Γεωργά 4:18΄ενώ ο Ανδρέας Χατζημπατζάκης με 5:29΄επίσης με προσωπικό ρεκόρ τερμάτισε στην 6η θέση της κατηγορίας του στον αγώνα της Ocean Lava.

Σε σκυταλοδρομία άνευ συναγωνισμού συμμετείχε ο Χρήστος Γαρέφης και ο γράφων (Βασίλης Κρομμύδας) όπου ο Χρήστος έδειξε την πολύ κατάσταση που βρίσκεται κάνοντας τα πρώτα δυο σκέλη σε χρόνους πολύ μικρότερων κατηγοριών εντυπωσιάζοντας ως συνήθως, για την ιστορία ο χρόνος της σκυταλοδρομίας ήταν 4:30΄.
Ο μεγάλος άτυχος του αγώνα ήταν ο Γιάννης Χατζής που είχε ατύχημα στο ποδηλατικό σκέλος ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό, πολλά σου περαστικά Γιάννη!

Στην άλλη εγχώρια διοργάνωση τριάθλου της transition sports είχαμε επίσης πολύ επιτυχή αποτελέσματα,
Στην Ολυμπιακή απόσταση η Βίκυ Δεληγεώργη κατέλαβε την 2η θέση της γενικής και 1η κατηγορίας
2ος γενικής 1ος κατηγορίας Αλέξανδρος Σακελλαρίου
3ος ΄΄ 1ος ΄΄ Βασίλης Γιαννόπουλος
1ος κατηγορίας Σακελλαρίου Ανδρέας
2η ΄΄ Χριστίνα Νικολάου
2ος ΄΄ Κωνσταντίνος Δάινας
2ος ΄΄ Δημήτρης Σταματίου
3ος ΄΄ Αλέξης Γεράσης
4ος ΄΄ Κώστας Αγγέλου
5ος ΄΄ Δημήτρης Πελεκάνος
6ος ΄΄ Δημήτρης Κουτσόπουλος
12ος ΄΄ Λευτέρης Πάρλαλης
20ος ΄΄ Ηλίας Ρούπτσος
Ο άτυχος της παρέας μας ήταν ο Πάρης Ζαραφωνίτης όπου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω ατυχήματος, ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του και του ευχόμαστε περαστικά !

Στην sprint απόσταση ξεχώρισαν δυο πάρα πολύ νέα παιδιά η 16χρονη Νίκη Σκλαβούνου και ο 15χρονος Παναγιώτης Μπιτάδος όπου κατέκτησαν και οι δυο την 2η θέση της γενικής κατάταξης! Εδώ είναι το μέλλον για το τρίαθλο βλέποντας ως ενδιάμεσο σταθμό τους αγώνες για να καλύψουμε τις αδυναμίες τους και να ανέβουν τα σκαλιά της απόδοσης.
Από εκεί και πέρα ανά κατηγορία είχαμε τους
3ος κατηγορίας Μάνος Λάμπρου
4ος ΄΄ Ζαφείρης Παπαδημητρίου
5ος ΄΄ Λέβον Τουφεκτζιάν
5η ΄΄ Λίνα Σταθοπούλου
6ος ΄΄ Μιχάλης Ρουχωτάς
9ος ΄΄ Θοδωρής Νταλάκος
12ος ΄΄ Σταύρος Ζάκης
14ος ΄΄ Κώστας Καπνιάς

Επίσης είχαμε και κάποιες προσωπικές συμμετοχές σε σκυταλοδρομίες στην sprint με τον Πάρη Πράσινο που κατέκτησε την 1η θέση με την ομάδα του Okeanos sports center κάνοντας την καλύτερη επίδοση στην ποδηλασία και συνεχίζοντας και στο δρομικό σκέλος.
Στην 2η θέση την “οικογένεια Κεραμιδά – cgs” με τους μικρούς (12 ετών) Ίλια Κεραμιδά στην κολύμβηση και Νίκο Κεραμιδά στο τρέξιμο συνοδευόμενοι με από τον πατέρα τους Φίλιο Κεραμιδά.
Στην 5η θέση την “proodos-cgs-Krommidas Coaching” με την Ελένη Κήπου (επίσης 12 ετών) που έκανε την κολύμβηση και το τρέξιμο συμμετέχοντας κι εδώ ο Σπύρος Κήπος.
Στην 7η θέση η “ Pharmacy 295” με τους Αλέξανδρο Βουλγαράκη (12 ετών) στο κολυμβητικό σκέλος και τον Αντώνη Βουλγαράκη στο Ποδηλατικό.
Ενώ στην Ολυμπιακή απόσταση στην “MB ambassadors” ο Γιάννος Ζόμπολας έκανε τα δυο πρώτα σκέλη καταλαμβάνοντας τη 4 θέση και στην 10η θέση η Λουίζα Καμαρινού στο δρομικό σκέλος με την ομάδα της “Γ2 dinosaurs

Στους άλλους αγώνες εκτός τριάθλου ο Slawomir Matras κατέλαβε την 2η θέση της γενικής κατάταξης με 23:27΄ σε έναν από τους δυσκολότερους αγώνες υπεραπόστασης βουνού το ROUT με 168 χλμ. μήκους διαδρομής και 8000μ υψομετρικά.

Ο Βασίλης Φραγκιαδάκης στο 10 αγώνα ΜΤΒ Φράρος Νεάπολης Λασιθίου κατέλαβε την 3η θέση της γενικής κατάταξης και την 1η στην κατηγορία του.

Τέλος η Ειρήνη Φακίνου σε πολύ καλή διάθεση τερμάτισε σε κάτι λιγότερο από 34΄ τα 5 χλμ. του ημιμαραθώνιου Ωρωπού!

Συγχαρητήρια σε όλους σας !

[foogallery id=”1910″]