Αποτελέσματα αθλητών
Trisutto – Krommidas Coaching
24-25/3/2018

Για 7η φορά στον τελικό του 70,3 ironman ο Ανδρέας Γκόρος!

Για 7η φορά προκρίνεται για τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος σε αγώνα ironman 70,3 ο Ανδρέας. Κερδίζοντας την 3η θέση στην κατηγορία του (50-54) στο μακρινό Davao στις Φιλιππίνες που ως συνήθως οι καιρικές συνθήκες είναι απάνθρωπες λόγω ζέστης και υγρασίας για τέτοιου είδους αγωνίσματα σφράγισε, την πρόκριση, ο χρόνος του 5:07΄.

Στην Κύπρο είχαμε τον αγώνα της ποδηλασίας του Gran Fondo για δεύτερη φορά (Παγκόσμιο κυπ. Masters). Οι προσπάθειες των αθλητών μας έδωσαν καρπούς αφού και οι τρεις αθλητές προκρίθηκαν για τους τελικούς των αγωνισμάτων που θα γίνουν τον Αύγουστο στην Ιταλία.

Ξεκινώντας από τον μεγαλύτερο της παρέας ο Γιάννος Σάββα που αγωνίστηκε στην (50-59) κατέκτησε την 2η θέση στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης και 4ος στους αγώνες αντοχής και γενικής.

Στην μικρότερη κατηγορία (30-39) έλαβαν μέρος οι Μιχάλης Θεοχάρους όπου κατέλαβε την 5η θέση στο ΤΤ και δυο 2ες  θέσεις στους αγώνες αντοχής και 3ος γενικής.

Και ο Άγης Αγησιλάου όπου στους αγώνες αντοχής κατέλαβε την 7η και 10η θέση της κατηγορίας.

Ο Λεωνίδας Μαθιούδης κατάφερε και το Brevet Ελευσίνα- Κατάκολο – Ελευσίνα των 600χλμ. τερματίζοντας όπως πάντα με το χαμόγελο!