Αποτελέσματα αθλητών Trisutto
Krommidas Coaching
25-26/11/2017

Συνεχίστηκε και αυτό το ΣΚ η δράση των αθλητών μας στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία.

Η Βρετανίδα Wendy Casterton Στο 70,3 της Ταϊλάνδη κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορίας της παρά το ατύχημα που είχε στην ποδηλασία λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.
Κάτι που της κόστισε πολύτιμο χρόνο σε μια δύσκολη ποδηλατικά διαδρομή μπόρεσε να συγκεντρωθεί μετά το ατύχημα και να διατηρήσει την απόδοση της με χρόνο 5:12΄ με αυτή την θέση που κατέλαβε πήρε και το εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman 70,3 του 2018 που θα γίνει στην Ν. Αφρική!

Στον αγώνα έλαβαν μέρος οι Ανδρέας Γκόρος που παρά το βεβαρυμμένο του πρόγραμμα βρέθηκεσε άλλη μια εκκίνηση 70,3 κάνοντας άλλον έναν πολύ καλό αγώνα με χρόνο 5:09΄ κατακτώντας την 18η θέση της κατηγορίας του και ο Wouter Delbaer όπου με 4:52 και μια επίδοση που αποτελεί προσωπικό του ρεκόρ κατέκτησε την 21η θέση της κατηγορίας του!

Στον αγώνα των 10 χλμ. του ΣΔΥΑ έλαβαν μέρος αρκετοί από τους αθλητές μας που όμως είχαν περισσότερο προπονητικό σκοπό παρά το κυνήγι της επίδοσης μιας και ουσιαστικά ο αγώνας θεωρείτε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Η επίδοση που ξεχωρίζει με βάθρο είναι αυτή του Τάσου Δεληγεώργη μέλος και του CGS club με 37:59 καταλαμβάνοντας της 3η θέση της κατηγορίας του Μ45.