Πλούσιο το Σαββατοκύριακο για τους αθλητές της ομάδας σε διεθνές επίπεδο με κορυφαίο αποτέλεσμα την πρόκριση της Πασχαλίνας Λιούτα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman της Kona του 2018! Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού τριάθλου προκρίνεται Ελληνίδα αθλήτρια στον τελικό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman της Kona! Η Πασχαλίνα με μια μεγάλη προσπάθεια κι ένα συνεχόμενο κυνηγητό στο Ironman Vichy απέναντι στις συναθλήτριες της κατέλαβε την 2η θέση της κατηγορίας της F25 με επίδοση της 10:42. Στο δεύτερο για φέτος, μετά και την 2η θέση που είχε πριν από ενάμιση μήνα στο Ironman της Φραγκφούρτης, Ironman κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση και το εισιτήριο για την Kona!

Στον δεύτερο αγώνα της σειράς Ironman στο Ironman 70,3 του Zell am See-Kaprun είχαμε τον προσωπικό άθλο του Χάρη Χρηστίδη στην πρώτη του διεθνή συμμετοχή σε αγώνα 70,3. Μετά την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα half φέτος στην Κατερίνη αποφάσισε να λάβει μέρος και σε έναν διεθνή αγώνα 70,3 Ironman. Σε μια από τις δυσκολότερες διαδρομές λόγω των πολλών ανηφορικών χιλιομέτρων στην ποδηλασία κατάφερε να κάνει προσωπικό ρεκόρ κατά 20λεπτά!! Τελικός του χρόνος 6:11.

Στον τελικό της σειράς Gran Fondo στο Albi της Γαλλίας έλαβαν μέρος τρεις αθλητές μας από την Κύπρο, οι Κώστας Ριαλας, Γιάννος Σάββα και Μιχάλης Θεοχάρους, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες σε έναν αγώνα που διακρίνεται από τον έντονο συναγωνισμό μιας και συμμετέχουν οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου στις κατηγορίες των Masters.

Στην πανέμορφη Βοβούσα για 5η συνεχόμενη χρονιά διεξήχθη ο αγώνας ΜΤΒ Marathon με την επωνυμία ¨Protect Aoos¨. Στην διοργάνωση διεξήχθησαν δυο αποστάσεις, η μεγάλη των 100+ χλμ. με 3600μ. συνολικών υψομετρικών χιλιομέτρων και την μικρή των 25 χλμ. Στην μεγάλη απόσταση έλαβε μέρος ο Σταύρος Γιαμουρίδης που με 6:30΄ κατέλαβε την 14η θέση βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ σχεδόν κατά 30 λεπτά. Η τεράστια προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά ήταν ανταποδοτική με το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έχει στον αγώνα! Στην μικρή διαδρομή έλαβε μέρος η ¨τριαθλήτρια¨ και όχι μόνο πλέων! Αλεξάνδρα Τσιώμη καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην κατηγορία των Γυναικών!

Συγχαρητήρια σε όλους!

Κάθε εβδομάδα μόνο χαρούμενος μπορώ να αισθάνομαι από την προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι αθλητές της ομάδας, τα αποτελέσματα αποτυπώνουν όλη αυτή την προσπάθεια είτε αγωνίζονται στο νερό, τον δρόμο ή το βουνό!

[foogallery id=”1681″]