Αποτελέσματα αθλητών
Trisutto – Krommidas Coaching
27-28/10/2018

Χρυσός o  Άγγελος Βασιλείου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα διάθλου – Biathlon.

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών κατέκτησε ο Άγγελος Βασιλείου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα διάθλου (κολύμβηση – τρέξιμο) της UIPM που έγινε στην Αίγυπτο, σε έναν αγώνα για γερά νεύρα ο Άγγελος κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο για λίγο πάνω από 1,5 δευτερόλεπτο καλύπτοντας την απόσταση (1,6 – 200- 1,6 ) σε 11:54″ .

Ήταν η πρώτη φορά που Έλληνας αθλητής κερδίζει τον τίτλο στην κατηγορία των ανδρών, μάλιστα δεύτερο άφησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή της περασμένης χρονιάς Tomas Svoboda όπου πριν τέσσερις μέρες ήταν και πάλι 2ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Aquathlon της ITU !

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω τον Άγγελο να είναι πλέον σε θέση ¨βολής¨ για τους μεγάλους αγώνες τριάθλου..

Στους άλλους διεθνείς αγώνες, το 70,3 ironman της Τουρκίας όλοι οι αθλητές πέτυχαν ατομικά ρεκόρ και κάποιοι από αυτούς πήραν την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς στην Νίκαια της Γαλλίας.

Πιο συγκεκριμένα ξεκινώντας από τις κυρίες η Wendy Casterton από την Αγγλία αναδείχθηκε νικήτρια της κατηγορίας της (40-44) και 6η στη γενική κατάταξη των γυναικών με 4:39΄ και φυσικά παίρντωντας και την πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η Μάνια Μπίκοφ μόλις 2 εβδομάδες μετά από το Παγκόσμιο της Κόνα κατάφερε κι αυτή μια καταπληκτική εμφάνιση κάνοντας προσωπικό ρεκόρ με 5:18΄.

Ο Μάνος Λάμπρου επίσης κατάφερε ατομικό ρεκόρ με επίδοση 5:06΄ παρά τον πολύ μικρό χρόνο προετοιμασίας που είχε στην διάθεση του.

Άφησα τελευταίο τον Χρήστο Γαρέφη όπου δείχνει πως η δύναμη του μυαλού οδηγεί το σώμα! Σε μια υπερπροσπάθεια καταφέρνοντας επιδόσεις απίστευτες ήταν φυσικά νικητής της κατηγορίας του με 4:29΄. Όλοι οι χρόνοι του κορυφαίοι και ιδιαίτερα στο τρέξιμο με απουσία δρομικής προπόνησης.

Στον ημιμαραθώνιο της Λοζάνης έναν αγώνα με ιδιαίτερα υψομετρικές διακυμάνσεις η Τζέννυ Καμαράδου τερμάτισε σε 1:48΄ και ο Χρήστος Αρμελίνος 1:39΄, ενώ την οικογενειακή υπόθεση έκλεισε ο Λευτέρης στα 10 χλμ. σε 50:03΄΄

Τέλος στην ποδηλατική ανάβαση του Υμηττού ο Αλέξης Αθανασόπουλος μετά από μεγάλη απουσία από τα αθλήματα αντοχής επανήλθε στην αγωνιστική δράση κερδίζοντας την open κατηγορία με εντυπωσιακά νούμερα στα πόδια του, η συνέχεια την επόμενη σεζόν!

Συγχαρητήρια σε όλους σας !

[foogallery id=”1919″]