Αποτελέσματα αθλητών
Trisutto – Krommidas Coaching
28-29/04 – 2018

Στο North America Ironman του Texas είχαμε έναν αγώνα με πολλές συγκινήσεις, για πρώτη τους φορά σε ironman ο Χρήστος Γείτονας άγγιξε το φράγμα των 9 ωρών !! ο χρόνος του 9:03:59 που με μια άριστη τακτική κέρδιζε θέσεις μέχρι και την γραμμή του τερματισμού. Ο Μιχάλης Ζαννής με 10:57 που έσπασε το φράγμα των 11 ωρών και κοντά του ο Λευτέρης Παρλάλης πετυχαίνοντας 11:15 έδειξαν ότι με σκληρή δουλειά σωστή τακτική και ¨κολλημένοι¨ στο πλάνο μέχρι και το τελευταίο λεπτό όλα γίνονται πιο απλά. Τέλος ο άτυχος της ομάδας Μιχάλης Τεκέρταλης είχε ρεσιτάλ ατυχίας με το ατύχημα μέσα στον αγώνα, ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς δείχνοντας όμως ότι τα καλύτερα έρχονται !

Στον άλλο μεγάλο αγώνα του Σαββατοκύριακου το Xterra Greece είχαμε την πρωτιά της Νάντιας Συντζανάκη για άλλη μια φορά τόσο στην κατηγορία της (40-44) όσο και στο σύνολο όλων των AG πετυχαίνοντας καλύτερη επίδοση ακόμη και από αθλήτριες που έλαβαν μέρος ως επαγγελματίες. Αυτή η απόδοσή της της έδωσε την πρόκριση για 2ηφορά για το Παγκόσμιο πρωτάθλ. του Maui!

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η απόδοση του 14χρονου Παναγιώτη Μπιτάδου όπου στην sprint απόσταση ήταν ο νικητής τόσο στην κατηγορία του όσο και στο σύνολο και μάλιστα με 10 λεπτά διαφορά από τον 2ο. Μια απόδοση που δείχνει ότι στο μέλλον συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά θα δούμε πολλά από αυτόν τον νεαρό!

Στον ίδιο αγώνα έλαβαν μέρος μέλη της ομάδας όσο και του CGS club τόσο στα ατομικά αγωνίσματα όσο και στις σκυταλοδρομίες πετυχαίνοντας οι περισσότεροι επιδώσεις με pb ή κοντά σε αυτές.

Στο μακρινό Λονδίνο σε αγώνα sprint τρίαθλο με κολύμβηση σε πισίνα (400- 21-5) η Wendy Casterton κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των Γυναικών σε πολύ δύσκολες συνθήκες, με πολύ κρύο και βροχή που θύμιζαν περισσότερο χειμώνα.

Στην Κύπρο στον αγώνα κυπέλλου Ποδηλασίας (Agrokipia road race) που έγινε το Σαββατοκύριακο, συνεχίστηκαν τα επιτυχή αποτελέσματα, νικητής αναδείχθηκε για άλλη μια φορά ο Μιχάλης Θεοχάρους (30-39) ενώ οι Άγης Αγησιλάου (40-49) και Γιάννος Σάββα (50+) τερμάτισαν στην 2η θέση δείχνοντας όλοι ότι βρίσκονται στο σωστό σημείο της προετοιμασίας τους ενόψει του εθνικού πρωταθλήματος που θα γίνει σε λίγες μέρες.

Στον Ημιμαραθώνιος της Λοζάνης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έλαβαν μέρος ο Χρήστος Αρμελίνος και η Τζέννυ Καμαράδου όπου αντίστοιχα με 1:38 και 1:48. Μια πολύ ωραία εμφάνιση με επιδώσεις κοντά στα ατομικά τους ρεκόρ σε μια πολύ δύσκολη διαδρομή που μάζευε 390μ. συνολικά υψομετρικά!

Στον 10ο γύρο Καλαμάτα ο Κώστας Γιαννακόπουλος στον αγώνα των 10 χλμ. με προσωπική επίδοση 39:21 και την κατάκτηση της 2ης θέσης της ηλικιακής του κατηγορίας (40-49) έδειξε ότι βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία και το φράγμα των 39 λεπτών είναι πλέων θέμα χρόνου.

Στον Ημιμαραθώνιος της Ρόδου έλαβαν μέρος οι Λουκάς Γεωργάς με 1:43 και ο Γιάννης Χατζής με 1:46 ολοκληρώνοντας μια δύσκολη προπονητικά εβδομάδα,

Τέλος στον ορεινό αγώνα Μονοπάτι Παρνασσού η Lora Repchenko κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία των Γυναικών σε έναν αγώνα που δεν την βοηθάει λόγω της τεχνικής της δυσκολίας.

[foogallery id=”1849″]