Αποτελέσματα αθλητών Trisutto -Krommidas Coaching
3, 4/11/2018

2ος ο Ανδρέας Γκόρος στην κατηγορία του στο Aquathlon της Σιγκαπούρης απόστασης 1,5 χλμ. κολύμβηση και 10 χλμ. τρέξιμο. Ενώ έκανε έναν καλό αγώνα αιφνιδιάστηκε αφού κάποιοι αθλητές έφυγαν μπροστά στην κολύμβηση χωρίς να τους δει και την τελευταία στιγμή στο τρέξιμο κατάφερε να μειώσει την απόσταση και να βρεθεί στην 2η θέση. Άλλος ένας καλός ¨προπονητικός¨ αγώνας για τον Ανδρέα!

3η η Emilie Novel στο σύνολο των γυναικών αλλά και στην κατηγορία της στο sprint ¨τρίαθλο¨ της Λεμεσού, σε έναν αγώνα που τελικά έγινε sprint δίαθλο λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Παρόλο της πολύ μικρής χρονικής ενασχόλησης της Emilie με το τρίαθλο, μόλις 7 μήνες έδειξε πολύ καλά στοιχεία καταλαμβάνοντας τελικά την θέση στο βάθρο.

1ος ο Παναγιώτης Μπιτάδος στον κολυμβητικό αγώνα του Xterra s.o.w. challenge στην απόσταση του 1χλμ. με στολή, έκανε έναν πολύ όμορφο αγώνα που ήταν πολύ καλό δείγμα για την συνέχεια και το μέλλον του στο τρίαθλο που είναι και ο κύριος στόχος του.

Το ίδιο επιτυχής και η συμμετοχή της Νίκη Σκλαβούνου που κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία της και την 2η θέση της γενικής κατάταξης των γυναικών στα 5 χλμ. με στολή. Η Νίκη που βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για τον αγώνα του Oceanman στο Dubai σε 2 εβδομάδες χάρη της προετοιμασίας και του σχεδιασμού που είχε κάνει με τον Κο Αναστάση Μητρόπαπα.

Τέλος ο Αλέξης Αθανασόπουλος είχε άλλη μια επιτυχημένη παρουσία στην ανάβαση του Αγ. Μαρκουρίου όπου κατέλαβε την 5η θέση με σαφή βελτίωση σε έναν αγώνα με έντονο συναγωνισμό. ;

[foogallery id=”1922″]