Με ρεκόρ η Τζέννυ Μπουλμέτη στο Ironman της Βαρκελώνης, 9:35:27! Σπάοντας κατά πολύ το φράγμα των 10 ωρών στο Ironman πέτυχε την καλύτερη επίδοση που έχει γίνει ποτές από Ελληνίδα αθλήτρια στην συγκεκριμένη απόσταση, η Τζέννυ κατέκτησε την 4η θέση της κατηγορίας της (F30) και την 13η θέση της γενικής κατάταξης.

Δυστυχώς δεν μπόρεσε να κατακτήσει την θέση που θα έδινε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κόνα αλλά σαν πρωτάρα στην απόσταση δικαιολογείται από τις απρόοπτες καταστάσεις που ως κανόνας υπάρχουν σε αυτές τις αποστάσεις και αγωνίσματα.

Είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρο κάθε τριαθλητή!

Στους άλλους αγώνες του Σαββατοκύριακου είχαμε την πολύ καλή απόδοση με συνεχή βελτίωση από την Μάνια Μπίκοφ, όπου στους αγώνες που έγιναν στην Αιδηψό στο φεστιβάλ αθλημάτων κατέλαβε την 2η θέση γενικής στα 3 χλμ. κολύμβησης, 3η θέση στα 21,1 του δρομικού αγώνα με προσωπικό ρεκόρ και την 2η γενικής στο σύνολο και των δυο αθλημάτων!

Η Άδα Σταματάτου στον κολυμβητικό αγώνα Marathon Bay στον Σχινιά στην απόσταση των 2,5 χλμ. κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία της με εμφανή τα σημάδια βελτίωσης παρά τον μικρό χρόνο ενασχόλησης με αυτό.

Η Lora Repchenko κατέλαβε την 2η θέση της γενικής στον δρομικό αγώνα Voreia Sirres Challenge που αν και ¨εκτός πεδίου¨ μιας και η Ορεινή φύση της δεν της επιτρέπουν να ξεδιπλώσει τις δυνατότητες της. Παρόλα αυτά έδειξε σημάδια βελτίωσης σε πεδία που ως τώρα θεωρούνταν οι αδυναμίες της.

Τέλος ο Κώστας Βαρουχάκης με προσωπικό ρεκόρ στον Ημιμαρθώνιο Κρήτης δείχνει ότι συνεχώς εξελίσσεται και βελτιώνει τις αδυναμίες του. Ο στόχος του να ερευνά συνεχώς νέους ορίζοντες του δίνει την δυνατότητα να προχωρά πάντα με σταθερά βήματα προς τους άμεσους κι έμμεσους στόχους που έχει θέσει!