Αποτελέσματα αθλητών Trisutto – Krommidas Coaching
8, 9/12/2018

Δυνατό Σαββατοκύριακο για τους αθλητές της ομάδας!

Στο Bahrein ¨70,3 IM middle east championship¨ έλαβαν μέρος έξι αθλητές με πολύ καλές επιτυχίες και προσωπικά ρεκόρ!

Ξεκινώντας από την Κυρία της παρέας την Βίκη Δεληγεώργη η οποία κατέλαβε την 2η θέση της κατηγορίας της με 5:23 πέτυχε προσωπικό ρεκόρ αλλά κυρίως πήρε και την πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της απόστασης που γίνεται το ’19 στην Νίκαια στη Γαλλία!

Μαζί της θα είναι για 2η φορά σε τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 70,3 απόστασης ο Χρήστος Γείτονας που με την 8η θέση που κατέλαβε στην κατηγορία του πείρε και το εισιτήριο. Ο χρόνος του επίσης και προσωπικό ρεκόρ με 4:14 παρά το ατύχημα που είχε νωρίς στο ποδηλατικό σκέλος. Ευτυχώς χωρίς επιπτώσεις και τραυματισμό, η μοναδική επίπτωση ήταν να χάσει την τροφοδοσία του και να αλλάξει η ¨αεροδυναμική¨ του θέση !

Επόμενος στην λίστα των προσωπικών ρεκόρ ήταν ο Μιχάλης Ζαννής κατεβαίνοντας το όριο των 5 ωρών και πετυχαίνοντας χρόνο 4:50 έκανε έναν τέλειο αγώνα, ως συνήθως ήταν τόσο καλά ¨κουρδισμένος¨ που και τα ρολόγια θα τον ζήλευαν!

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος στην πρώτη του συμμετοχή σε 70,3 πέτυχε έναν πολύ καλό χρόνο 5:21 που δείχνει ότι έχει δυνατότητες για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα!

Ο ήρωας της παρέας του CGS triathlon club ήταν όμως ο Φίλιος Κεραμιδάς που παρά τον τραυματισμό που είχε στον ώμο του ξεπέρασε κάθε δυσκολία και αφού κολύμπησε πέραν των προσδοκιών ποδηλάτησε σε όρθια στάση λόγω αδυναμίας να καθίσει στις αερόμπαρες με αποτέλεσμα το τρέξιμο να ήταν μια δύσκολη υπόθεση λόγω πόνων! Για την ιστορία ο χρόνος του 5:36

Ο τελευταίος της παρέας του Μπαχρέιν ήταν ο Χάρης Χρηστίδης που ¨χάρισε¨ ακόμη ένα προσωπικό ρεκόρ στην απόσταση όπως μας έχει συνηθίσει σε κάθε αγώνα, ο χρόνος του πλέον στην απόσταση είναι 5:23 J

Άλλο αγώνα του που είχαμε αθλητές είναι λίγο πιο κοντά, πάμε στον Όλυμπο και τον παραδοσιακό αγώνα του ¨13ου Χειμωνιάτικου Ενιπέα¨

Ο Χάρης Καλαμπούκας με μόλις 1,5 μήνα επανέναρξη στη δρομική του προπόνηση κατέλαβε την 5η θέση με 2:08, μια απόδοση που δείχνει πολλά για την συνέχεια.
Ο Πέτρος Αβτζόγλου τερμάτισε σε 2:39 και καλύτερη επίδοση στον αγώνα παρά τις δυο πτώσεις που είχε αλλά ευτυχώς όχι σοβαρές.
Η Lora Repchenko μετά από πολύ καιρό επανεμφανίστηκε στους αγώνες περισσότερο ως επιθυμία παρά ως πραγματικός αγώνας. Την περιμένουμε στο μέλλον να επανέλθει ξανά έτοιμη, για την ιστορία ο χρόνος της 3:26.

Τέλος ο Κώστας Γιαννακόπουλος έλαβε μέρος στον δρομικό αγώνα ¨TOC Merrython¨, στην απόσταση των 5 χλμ. σε μια απαιτητική διαδρομή όπου με χρόνο 19.08 κατέλαβε την 8η θέση της γενικής κατάταξης.

Συγχαρητήρια σε όλους !!!

[foogallery id=”1940″]