Ακόμη ένας τερματισμός Ironman για τους Θοδωρή Μαροσούλη και Αλφρέδο Σκάζα.
Στην Αυστρία διεξήχθη όπως κάθε χρόνο το Ironman με συμμετοχή των δυο αθλητών, ο Θοδωρής με σοβαρά προβλήματα υγείας μιας και είχε ατύχημα με το ποδήλατο δυο εβδομάδες πριν τον αγώνα κατάφερε να κρατήσει επαφή με το φράγμα των 10 ωρών μέχρι το σκέλος της ποδηλασίας, στο τρέξιμο όμως προδόθηκε λόγω της απουσίας τρεξίματος για τις τελευταίες 15 μέρες.

Ο Αλφρέδος έκανε για άλλη μια φορά έναν ωραίο και σταθερό αγώνα παρά τις υποχρεώσεις και περιορισμένο χρόνο που διαθέτει, χρόνος του 11:59:45 και αγωνίστηκε στην κατηγορία Μ40-44, ενώ του Θοδωρή 11:59:53 στην κατηγορία Μ30-34.

Στον κολυμβητικό αγώνα στο Half oceanman distance στον αγώνα των 5 χλμ. έλαβε μέρος η Μάνια – Μπίκοφ κατακτώντας την 2η θέση στην κατηγορία της και ταυτόχρονα και την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της σειράς των αγώνων.

Στον ίδιο αγώνα έλαβε μέρος και η Άδα Σταματάτου στον αγώνα των 2,5 χλμ. καταλαμβάνοντας την 24η θέση της γενικής κατάταξης.

Τέλος στον αγώνα των 100 χλμ. του Olympus Mythical trail σε έναν πολύ δύσκολο ορεινό αγώνα και με τις θερμοκρασίες του καύσωνα να τον κάνουν ακόμη πιο βασανιστικό, από τις 175 συμμετοχές να έχουμε μόνο 75 τερματισμούς, έλαβε μέρος ο Κώστας Ραμματάς τερματίζοντας στην 20η θέση με 20ώρες και 36 λεπτά!

[foogallery id=”1631″]