Αποτελέσματα αθλητών
Trisutto – Krommidas Coaching
13-14/04/2019

Φανταστικό ΣΚ για την ομάδα μας και τους αθλητές μας!

Ξεκινώντας από τον πρώτο αγώνα κάτω από την σκέπη της Ironman που διεξάχθηκε στην χώρα μας το τρίαθλο Ironman 70,3 Greece C. Navarino άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα.
Έγινε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την ανάπτυξη του Τριάθλου στην χώρα μας, όλοι δώσαμε το παρόν και βέβαια όλοι οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική διαδρομή!

Στο αγωνιστικό κομμάτι διακρίθηκε ο Δημήτρης Λέκκος με την 3η θέση της γενικής κατάταξης, 2η θέση μεταξύ των Ελλήνων αθλητών και 1ος της ηλικιακής του κατηγορίας,

Αντίστοιχα στις Γυναίκες η Νάντια Συντζανάκη κατέλαβε την 4η θέση της γενικής κατάταξης, 2η μεταξύ των Ελληνίδων και την 1η θέση της ηλικιακής της κατηγορίας.

Από εκεί και πέρα ο Χρήστος Γαρέφης μετά από ένα εκπληκτικό κολύμπι (ειδικότητα του σε τέτοιες συνθήκες) είχε ατυχία στην ποδηλασία με μηχανικό πρόβλημα που του στοίχισε ουσιαστικά την νίκη της κατηγορίας του, τελικά τερμάτισε 2ος με μόλις 6 δεύτερα διαφορά από τον νικητή.

Ο Χρήστος Γείτονας αντιθέτως μετά το κακό κολύμπι που έκανε λόγω ότι έχασε κάπου την διαδρομή, κατάφερε να φέρει τον αγώνα πίσω και να αναρριχηθεί και πάλι στις μπροστινές θέσεις τερματίζοντας 3ος Έλληνας και 4ος της ηλικιακής του κατηγορίας κάνοντας ένα από τα γρηγορότερα τρεξίματα της ημέρας.

Ακόμη μια πάρα πολύ καλή απόδοση και θέση για άλλον έναν αθλητή μας, την 4η θέση στην κατηγορία του κατέλαβε ο Ανδρέας Σακελλαρίου! Και συνεχίζουμε με τις 10δες, ο Αλέξανδρος Σακελλαρίου στην 10η θέση, ο Βασίλης Γιαννόπουλος στην 6η θέση και ο Αλέξανδρος Αργύρης ο μικρότερος σε ηλικία αθλητή μας (19 ετών) στην πρώτη του συμμετοχή στην 7η θέση.

Στις γυναίκες η Πασχαλίνα Λιούτα κατέλαβε την 4η θέση, στον πρώτο της αγώνα της σεζόν που παρά το ότι βρέθηκε σε μια δύσκολη μέρα αντιμετώπισε τον αγώνα με ωριμότητα και υπομονή. Η Βίκυ Δεληγεώργη επίσης κατέλαβε την 4η θέση μοιράζοντας τις δυνάμεις της σε έναν αγώνα με πολύ καλή τακτική.

Το υπόλοιπο ¨πλήρωμα¨ της ομάδας μας: Χρήστος Αρμελίνος – Κώστας Αγγέλου – Λουκάς Γεωργάς – Χάρης Χρηστίδης – Βαγγέλης Ευχαγγέλου – Ροδίνης Κυριακού – Κώστας Χατζέλης – Κώστας Δαϊνάς – Μιχάλης Ρουχωτάς – Ανδριανός Κομπόπουλος – Δημήτρης Πελεκάνος – Κώστας Πατέρας – Κώστας Λεωνταρίδης – Ιάσωνας Λουμίδης – Αλφρέδος Σκάζας – Φειδίας Κανελλάκης – Στάθης Χριστοφή – Μάνος Λάμπρου – Σταύρος Ζακής – Ανδρέας Ζουμπουλάκης – Θοδωρής Βαρδίκος – Βαγγέλης Λαγονικάκος – Χρυσάνθη Λαθύρα – Θοδωρής Θεοχάρης – Απόστολος Κάκκος – Γιώργος Σταναθιώτης – Φραγκίσκος Παπαδόπουλος – Νίκος Καρατζογιάννης – Χριστίνα Νικολάου – Δημοσθένης Μεγαρίτης – Λευτέρης Παρλάλης – Δημήτρης Μαυρίδης – Γιάννος Ζόμπολας – Δημήτρης Σταματίου – Ανδρέας Χατζημπατζάκης – Κώστας Βότσαρης – Δημήτρης Κορρές – Κώστας Γαλανός – Γιάννης Χατζήμπεης (Paratriathlon)!! – Μάριος Γεωργίου – Λευτέρης Βούλγαρης – Πάρης Ζαραφωνίτης – Κώστας Παναγόπουλος – Τζέννυ Καμαράδου – Ξενοφών Γερογιάννης – Πόπη Πιπελίδου – Τάσος Δελιγεώργης – Μιχάλης Ζαννής – Δημήτρης Κουτσόπουλος – Κυριάκος Τσαγκαλίδης – Θοδωρής Νταλάκος.

Οι άτυχοι μας δυστυχώς, που τελικά δεν είδαν την γραμμή του τερματισμού ήταν, οι Φίλιος Κεραμιδάς λόγω ατυχήματος και στην συνέχεια και τεχνικού προβλήματος και ο Αντώνης Βουλγαράκης λόγω αδιαθεσίας.

Οι συμμετοχές μας στις σκυταλοδρομίες ήταν στην μεικτή το ζεύγος Στέφανος Καμπαράκης και η Δανάη Σακελλάρη, η Μαρία Καραγιάννη και ο Δημήτρης Δαρδαμάνης.

Τελευταία συμμετοχή ήταν ο Δημήτρης Λιτσιος ο οποίος έτρεξε στην σκυταλοδρομία της κατηγορίας του Paratriathlon!!

Αποτέλεσμα αυτής της φανταστικής ομάδας ήταν να Λάβουμε το 1ο βραβείο της ομαδικής κατάταξης!

Συγχαρητήρια σε όλους σας, το αξίζετε!

Στον άλλο αγώνα ironman 70,3 του ΣΚ που είχαμε στο Liuzhou της Κίνας είχαμε την συμμετοχή της Pei Lin Yuen από την Σιγκαπούρη όπου κατέκτησε την 6η θέση της κατηγορίας της και πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νίκαιας!

Μαζί με την Pei Lin το ¨λεωφορείο¨ της ομάδας μας για την Νίκαια ¨γέμισε¨ για την ώρα τις 11 συμμετοχές !!!

Αλλάζοντας άθλημα, στον Διεθνή Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης ο Χρήστος Χασιώτης κατέλαβε την 4η θέση της γενικής κατάταξης των Ανδρών με ατομικό ρεκόρ σημειώνοντας χρόνο 2:37΄ !!!
Επίσης με ατομικό ρεκόρ σπάζοντας το φράγμα των τεσσάρων ωρών έτρεξε ο Γιώργος Σαββίδης και η Βίκυ Κουλούρη που αν και βρέθηκε σε μια άσχημη μέρα το πάλεψε βλέποντας κι αυτή την γραμμή του τερματισμού.

Τέλος στην Κύπρο σε αγώνα κυπέλλου στην Ποδηλασία για άλλη μια φορά ο Μιχάλης Θεοχάρους αναδείχθηκε νικητής τόσο στη κατηγορία του όσο και στη γενική κατάταξη των Masters.

Πόσο χαρούμενοι νιώθουμε για όλα αυτά τα λαμπρά αποτελέσματα και όλους σας !