Αποτελέσματα αθλητών
Trisutto – Krommidas Coaching
15-16/09 – 2018

Με πολύ καλά αποτελέσματα συνέχισαν οι αθλητές μας και σε αυτό το ΣΚ

Μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τριάθλου στην sprint απόσταση που έγινε στην Σαλαμίνα πριν δυο εβδομάδες συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα η δραστηριότητα των αθλητών μας. Για την ιστορία στην Σαλαμίνα είχαμε στην 2η θέση στην κατηγορία των ανδρών τον Σπύρο Καραθανάση, στην 3η θέση των Γυναικών την Πασχαλίνα Λιούτα, στην 1η και 2η θέση των Γυναικών 40+ την Νάντια Συντζανάκη και Μάνια Μπίκοφ, στην κατηγορία 40+ 1ος ο Χρήστος Γαρέφης (63 !!) στην Νέων 1ος ο Πασχάλης Φράγκου, ενώ στην γενική open και πάλι 1ος (αδυναμία να αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα λόγω του νεαρού της ηλικίας του) ο Παναγιώτης Μπιτάδος σε ηλικία μόλις 14 ετών !

Μετά από αυτή την σύντομη ανασκόπηση συνεχίστηκε και αυτό το ΣΚ η δραστηριότητα, ξεκινώντας από το Aquathlon που έγινε στην Σύρο νικητής τους αγώνα αναδείχθηκε και πάλι ο Παναγιώτης Μπιτάδος ενώ στην 2η θέση τερμάτισε ο Δημήτρης Κορρές!

Στην Επίδαυρο που έγινε μια περισσότερο multisport συνάντηση με αποστάσεις από παιδικό τρίαθλο μέχρι και half έλαβαν μέρος πολλοί αθλητές μας.

Ξεκινώντας από την μεγαλύτερη και δυσκολότερη από πλευράς προφίλ διαδρομής το half με σχεδόν 30 λεπτά ατομικό ρεκόρ τερμάτισε στην 2η θέση ο Γιώργος Μαρλαγούτσος και νικητής της κατηγορίας του (40+) ενώ ο Φραγκίσκος Παπαδόπουλος στην πρώτη του προσπάθεια στην απόσταση τερμάτισε στην 6η θέση και 3ος της κατηγορίας του (40+)

Στην standard η Πόπη Πιπελίδου κατέλαβε την 2η θέση στο σύνολο όσο και στην κατηγορία της, η Μάνια Μπίκοφ τερμάτησε στην 3η θέση στο σύνολο και 1η της κατηγορίας της (40+) και ο Αλέξης Γεράσης κατέλαβε την 3η θέση επίσης της κατηγορίας του (45-49).

Τέλος στην sprint απόσταση ο Δημήτρης Πελεκάνος κατέλαβε την 3η θέση της ηλικιακής του κατηγορίας (35-39), Ο Χάρης Χρηστίδης στο 1ο του και γι’ αυτόν βάθρο επίσης στην 3η θέση (40-44) συνεχίζοντας στην ίδια κατηγορία στην 5η θέση ήταν ο Μάνος Λάμπρου, ο Ζαφείρης Παπαδημητρίου στην 9η θέση και ο Φειδίας Κανελλάκης στην 10η θέση. Τέλος,  ο Κώστας Καπνιάς κατέλαβε την 10η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία (45-49).

Και η προσπάθεια συνεχίζεται …