Αποτελέσματα αθλητών
Trisutto – Krommidas Coaching
16-17/03/2019

Αγία Νάπα Τρίαθλο

Σε έναν αγώνα με δύσκολες καιρικές συνθήκες και έντονο συναγωνισμό οι περισσότεροι αθλητές μας είχαν έναν πολύ καλό αγώνα.
Στον αγώνα συμμετείχαν και οι δυο πρωταθλητές Ελλάδος στην απόσταση του halfironman Νάντια Συντζανάκη και Χρήστος Γείτονας.
Η Νάντια Συντζανάκη κατέλαβε την 6η θέση στις γυναίκες και 1η της κατηγορίας της με 5:03΄. Το δύσκολο κολύμπι έπαιξε τον ρόλο του για την συνέχεια του αγώνα αλλά με ένα πολύ καλό τρέξιμο ανέβηκε προς το τέλος του κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.
Στους άνδρες ο Χρήστος Γείτονας κατέλαβε την 9η θέση της γενικής και την 3η θέση της κατηγορίας του με 4:23΄ σε έναν αγώνα με τα ίδια χαρακτηριστικά όπως και της Νάντιας. Το δύσκολο κολύμπι τον άφησε πίσω από τους πολύ γρήγορους elite αθλητές από την Ρωσία κυρίως, στην συνέχεια όμως και μετά την μέση του ποδηλάτου βρήκε τα πόδια του και με ένα δυνατό τρέξιμο ανέβηκε στην γενική κατάταξη καταλαμβάνοντας τελικά την θέση στην 10δα της γενικής κατάταξης.
Στην ίδια απόσταση έλαβαν ακόμη μέρος ο Τάσος Ελευθερίου με επίδοση 5:14΄ όπου με αυτές τις συνθήκες ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί πετυχαίνοντας συγχρόνως και ατομικό ρεκόρ κατά 20 λεπτά!
Επίσης ο Τάκης Πέτρου με 5:44΄ έδειξε να βρίσκεται στον σωστός δρόμο για την συνέχεια όπως και ο Νικόλας Παπάδος με 5:47΄
Στην Ολυμπιακή απόσταση έλαβαν μέρος οι Δημήτρης Πελεκάνος με 2:29΄,
ο Βαγγέλης Ευαγγέλου με 2:43΄ και ο Ροδίνης Κυριάκου με 2:55΄
Στην απόσταση sprint o Στάθης Χριστοφή έκανε επίδοση 1:30΄
Τελειώνοντας με τον αγώνα της Αγ. Νάπας ο μεγάλος άτυχος αλλά και τυχερός συγχρόνως ήταν ο Δημόκριτος Παπαδαυίδ που είχε ατύχημα πολύ επικίνδυνο αλλά ευτυχώς γλυτώνοντας με υλικές ζημιές και αμυχές.
Ο Δήμος είναι είδη έτοιμος για προπόνηση….

Κύπελλο ποδηλασίας, Κύπρος

Σε έναν απαιτητικό αγώνα ο Μιχάλης Θεοχάρους κατέλαβε την 1η θέση της γενικής στους Master ο οποίος κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο κάνοντας ξεκόλλημα από το 50ο χλμ. μέχρι την γραμμή του τερματισμού, σημάδι ετοιμότητας για την συνέχεια!
Στον ίδιο αγώνα ο Γρηγόρης Σταύρου τερμάτισε 3ος στην κατηγορία του, κάτι που σίγουρα δίνει ώθηση για την συνέχεια δείχνοντας το τι έχει γίνει στην προετοιμασία τους χειμερινούς μήνες.

Ημιμαραθώνιος Αθήνας

Ο Κώστας Ρόμπος έκανε έναν συντηρητικό αγώνα στην αρχή αλλά αυτό ήταν κάτι που του έδωσε την δυνατότητα να κάνει ένα προσωπικό ρεκόρ διαδρομής με 1:17΄
Στο ίδιο μοτίβο και ο Χρήστος Χασιώτης πέτυχε επίσης προσωπικό ρεκόρ με 1:17΄ τερματίζοντας μαζί με τον Κώστα, ακολουθώντας όμως με έναν διαφορετικό τρόπο τον αγώνα, ξεκίνησε πιο επιθετικά αλλά με πολύ καλό κοντρόλ του ρυθμού πράγμα που έφερε και το ατομικό ρεκόρ.
Ο Μίλτος Χρόνης επίσης πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 1:20΄ σε έναν πολύ σταθερό ρυθμό !
Στον ίδιο αγώνα ο Αλέξανδρος Σακελλαρίου πέτυχε επίδοση 1:25΄,
Ο Νίκος Καρατζογιάννης επίσης με προσωπικό ρεκόρ έκανε 1:31΄.
Ο Φραγκίσκος Παπαδόπουλος 1:36΄ πέτυχε επίσης προσωπικό ρεκόρ.
Ο Θεοδόσης Μιτσιόπουλος με 1:36΄ και ο Διονύσης Νταμπάκης με 2:04΄

Τελειώνοντας με τον αγώνα της Αθήνας οι Κες της παρέας που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση ήταν η Δανάη Σακελλάρη στον ημιμαραθώνιο όπου έκανε έναν πολύ ωραίο αγώνα πετυχαίνοντας δυνατή επίδοση με 1:31΄καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην ηλικιακή της κατηγορίας!
Και η Ειρήνη Φακίνου όπου συμμετείχε στους αγώνες των 3 και 5 χλμ. αλλά το ατύχημα που είχε με επιμονή συνέχισε και τερμάτισε τον έναν αγώνα μετά τον άλλο!

Ημιμαραθώνιος Τρίκαλα

Στον αγώνα έλαβαν μέρος η Πασχαλίνα Λιούτα όπου ο χρόνος της ήταν 1:40΄, μια επίδοση που έγινε με πολλά προβλήματα και δυσκολίες.
Στον ίδιο αγώνα ο Γιώργος Σαββίδης πέτυχε προσωπικό ρεκόρ στην απόσταση με 1:50΄.

Ημιμαραθώνιος Πάφου

Ο Γιώργος Σταυρίνου στην πρώτη του προσπάθεια στην απόσταση έκανε έναν πολύ καλό χρόνο σύμφωνα με την προπόνηση του και τον χρόνο που ασχολείται στους δρόμους αντοχής, η επίδοσή του 1:40΄.

ΜΤΒ, κύπελλο Κρήτης

Ο Βασίλης Φραγγιαδάκης κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του με σημάδια πολύ μεγάλης βελτίωσης σε όλους τους τομείς. Η σχολαστικότητα του και η ανάλυση του κάθε αγώνα είναι αυτό που τον κάνει καλύτερο στον επόμενο!

Ποδηλατικός αγώνας ¨Αιγαίας¨ Gran fondo

Μια πρώτη δοκιμή σε αγώνα ποδηλασίας δρόμου και όχι ανάβασης η χρονομέτρου έκανε ο Αλέξης Αθανασόπουλος όπου με εμφανή την έλλειψη τακτικής σε αυτού του είδους αγώνες έμεινε πίσω από τα προπορευόμενα γκρουπ, έδειξε όμως στα ανηφορικά κομμάτια τις διαδρομής τις πραγματικές του δυνατότητες και την δουλειά που έχει κάνει κατά την περίοδο του χειμώνα!

Τελειώνοντας την ανασκόπηση του Σαββατοκύριακου σε έναν πολύ ιδιαίτερο δρομικό αγώνα 10 χλμ. το Desert night run στο Dubai η Σοφία Βερώνη κατάλαβε την 3η θέση των γυναικών!

Συγχαρητήρια σε όλους για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε!