Αποτελέσματα αθλητών
Trisutto – Krommidas Coaching
17-18/2/2018

To Σαββατοκύριακo είχαμε αρκετές συμμετοχές των αθλητών μας σε διάφορους αγώνες.

Εχθές Κυριακή 18/2 έλαβαν μέρος σε Ορεινούς αγώνες δυο από τις τριθλήτριες μας,
Η Βιολέτα Διαλετάρα ήταν η νικήτρια της γενικής των Γυναικών στον Ορεινό αγώνα Gentiki trial αγώνας 17 χλμ. με 1280μ. συνολικά υψομετρικά.

Ενώ η Νάντια Συντζανάκη κατέλαβε την 2η θέση της γενικής στον 1ο Crocodile trial run απόστασης 20 χλμ. και 1200μ. συνολικής υψομετρικής.

Επίσης η Ειρήνη Φακίνου ο άνθρωπος που χαίρεται κάθε χιλιόμετρο J έλαβε μέρος στον αγώνα Ραμνούντα- Γραμματικό έναν αγώνα που χαρακτηρίζεται για τα πολλά ανηφορικά χιλιόμετρα τερματίζοντας πολύ καλά και χαρούμενη για τον αγώνα της.

Την προηγούμενη εβδομάδα στην μακρινή Σιγκαπούρη έλαβαν μέρος στο META Aquathlon sprint ο Ανδρέας Γκόρος καταλαμβάνοντας την 2η θέση της ηλικιακής του κατηγορίας και ο Wouter Delbaer την 12η θέση της ηλικιακής του κατηγορίας.

Στον ορεινό αγώνα της Salomon mountain cup της Πάρνηθας ο Γιάννης Δράσσος παρά την απειρία του σε αυτού του είδους τους αγώνες ευχαριστήθηκε την γιορτή του βουνού τερματίζοντας τον αγώνα των 11 χλμ. με χαμόγελα και ικανοποίηση.

Ενώ στον αγώνα των 15 χλμ. που έγινε στο Ναύπλιο έλαβε μέρος ο Δημήτρης Ζαφείρης στο δρόμο του για την προετοιμασία του μαραθωνίου και παρόλα αυτά τερμάτισε ελάχιστα δευτερόλεπτα πίσω από το προσωπικό του ρεκόρ.

Συγχαρητήρια σε όλους!