Ξεκινώντας από τις διεθνείς διοργανώσεις των Ironman70,3

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στην Δανία ξεχώρισε η 3η θέση του Δημήτρη Λέκκου στην κατηγορία (Μ35-39) με 4:21΄ και βέβαια και πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που γίνεται τον Σεπτέμβρη στην Chattanooga.

Στον ίδιο αγώνα έλαβε μέρος η πάρα πολύ καλή Πασχαλίνα Λιούτα που κατέκτησε την 7η θέση στην κατηγορία της (F25-29) με χρόνο 4:52΄ και που για δυο θέσεις έχασε την πρόκριση για τον ίδιο αγώνα. Βέβαια για φέτος η Πασχαλίνα επικεντρώνεται στον μεγάλο της στόχο το Ironman της Φρανκφούρτης σε λίγες εβδομάδες.

Στο 70,3 της Πασκάρα έλαβε μέρος μεγάλο μέρος του team CGS triathlon Club κάνοντας όλοι τους καταπληκτικό αγώνα και τερματίζοντας σε μια απαιτητική διαδρομή. Οι ισχυροί άνεμοι ανάγκασαν τους διοργανωτές να μειώσουν την απόσταση της κολύμβησης λόγω κυματισμού στο μισό, πράγμα όμως που στο υπόλοιπο της διαδρομής στα άλλα δυο σκέλη ήταν ανασταλτικός παράγοντας και σε συνδυασμό με την πολύ απαιτητική ποδηλατική διαδρομή συνέθεσε έναν πραγματικά δύσκολο αγώνα.

Η καλύτερη επίδοση ήρθε από την Χρήστο Γείτονα με 4:37 και την 9η θέση στην κατηγορία του (Μ35-39).

Οι υπόλοιποι τερματίσαντες Βίκυ Δελιγεώργη, Φίλιος Κεραμιδάς, Μιχάλης Ζανής, Κωνσταντίνος Παραδείσης, Αντώνης Βουλγαράκης, Λευτέρης Παρλαλης και Σαράντης Γενιτσαρέλης.

Στην Πεσκάρα όμως είχαμε κι άλλη εκπροσώπηση, στον παιδικό αγώνα είχαμε Νικητές τους Νικόλα Κεραμιδά και η Λία Κεραμιδά ενώ την 7η θέση κατέλαβε ο Δημήτρης Κεραμιδάς.

Συγχαρητήρια σε όλους, μικρούς και μεγάλους σε αυτή την τόσο μεγάλη συμμετοχή ενός Ελληνικού Τριαθλητικού Club, οι δρόμοι ανοίγουν !

Στην Ελληνική επικράτεια είχαμε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο άρτια οργανωμένους αγώνες τριάθλου το 2ο tri more Syros Triathlon με πολλές συμμετοχές σε πολλαπλά αγωνίσματα.

Ξεκινώντας από την Ολυμπιακή απόσταση νικήτρια στον αγώνα των γυναικών ήταν η Τζέννυ Μπουλμέτη!

Την 1η θέση της κατηγορίας της (W5) κατέλαβε η Μάνια Μπίκωφ και την 2η θέση στην ίδια κατηγορία η Φωτεινή Μπουτούρη ενώ στην 6η θέση (W3) η Πόπη Πιπελίδου,

Στους άνδρες 3ος της γενικής ήταν ο Βασίλης Γιαννόπουλος και 1ος της ηλικιακής του κατηγορίας (Μ2), στην 4η θέση ο Γιώργος Μητρόπαπας κι επίσης 1ος την κατηγορίας του (Μ7), στην 3η θέση της ίδιας κατηγορίας ήταν ο Τάσος Δεληγεώργης μέλος και του CGS club, από εκεί και πέρα στην 5η θέση της ίδιας κατηγορίας ήταν ο Γιώργος Σταναθιώτης, στην 7η θέση ο Παναγιώτης Σουκιούρογλου, στην Μ6 ο Δημήτρης Κορρές.

Στον αγώνα της sprint απόστασης στην 4η θέση ήταν ο Παχάλης Φράγγου και 1ος της ηλικιακής του κατηγορίας (Μ1)

Ο Αλέξανδρος Σακελλαρίου νικητής της Μ9, ο Μάνος Κωνσταντάκης 3ος στην Μ8, ο Κυριάκος Τσαγκαλίδης μέλος και του CGS Club, ο Γιάννης Βίδρας, ο Κώστας Βότσαρης, ο Δημήτρης Κόλιας +CGS Club όπως και η Αχίλλεια Κοντού.

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε όλους τόσο για τα αποτελέσματα όσο και για την προσπάθεια και τον τρόπο που αγωνίζεστε!

[foogallery id=”1622″]