Άλλο ένα επιτυχημένο Σαββατοκύριακο για τους αθλητές της ομάδας!

Ξεκινώντας την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου από το εξωτερικό είχαμε την νίκη στην κατηγορία της F35 και 4η στο σύνολο στην κατηγορία των γυναικών για την Wendy Casterton στον αγώνα πρόκρισης για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018 και 19 στην sprint απόσταση για την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Άγης Αγησιλάου κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του (M35) στον διεθνή ποδηλατικό αγώνα Gran Fondo στην Δανίa, σε έναν αγώνα με έντονο συναγωνισμό απόστασης 184 χλμ.

Στους άλλους αγώνες που έγιναν στη χώρα μας, η Νάντια Συντζανάκη κατέλαβε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας στον αγώνα της αντοχής, ενώ στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης την 5η θέση στην κατηγορία των γυναικών! Σε έναν αγώνα που τα είχε όλα, ένταση, δύσκολες καιρικές συνθήκες και ανατροπές η Νάντια έδειξε τις αρετές της και την ψυχολογία νικητή!

Στον δρομικό αγώνα snfrun10 χλμ. ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος πέτυχε για άλλη μια φορά επίδοση κοντά στο ατομικό του ρεκόρ με 38:54 κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

Στο τρίαθλο της Σύρου που έγιναν πάρα πολλά αγωνίσματα είχαμε πολλαπλά βάθρα σε όλες τις κατηγορίες και αγωνίσματα.
Ξεκινώντας με την καλύτερη επίδοση κατά κοινή ομολογία, την 2η θέση της γενικής του Χρήστου Γαρέφη στην Ολυμπιακή απόσταση που σε ηλικία 63 ετών!! έχασε την νίκη στα τελευταία μέτρα του αγώνα κάνοντας επιδώσεις παγκοσμίου κλάσης για την ηλικία του.
Νικητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Γιαννόπουλος που λόγω ότι έμεινε πίσω στην κολύμβηση, σε όλη την διάρκεια κυνήγησε με πάθος και συγκέντρωση μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα να κερδίσει στο τελευταίο χιλιόμετρο. Η φετινή βελτίωση του Βασίλη δείχνει ότι μπορεί να έχει πολύ καλή εξέλιξη. Οπότε το 1-2 ήταν ότι καλύτερο!
Στην ίδια απόσταση στην κατηγορία των γυναικών στην 2η θέση και νικήτρια της ηλικιακής της κατηγορίας ήταν η Μάνια Μπίκοφ.

Στην sprint απόσταση στην κατηγορία των ανδρών τερμάτισε 3ος ο Σπύρος Καραθάνασης σε έναν αγώνα που έδειξε σημάδια βελτίωσης αλλά και ελλείψεων που πρέπει να διορθώσουμε, ενώ και στον αγώνα των γυναικών η Εύα Μπέκα κατέλαβε επίσης την 3η θέση.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει για την 5η θέση στην γενική κατάταξη που κατέλαβε ο μικρότερος αθλητής της ομάδας μας Παναγιώτης Μπιτάδος που μόλις σε ηλικία 14 ετών αγωνίζεται με ιδιαίτερη ωριμότητα και φυσικά μαχητικότητα.

Στην μεγάλη απόσταση του Half μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Γείτονας που με ένα ρεσιτάλ τακτικής έδειξε τα μεγάλα βήματα προόδου που έχει κάνει σε όλους τους τομείς! Τίποτα δεν είναι τυχαίο για τον Χρήστο που με πολύ δουλειά και ¨μαθηματικούς¨ υπολογισμούς έχει φτάσει έως εδώ.

Τελειώνοντας θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές της ομάδας μας για τις προσωπικές σας επιτυχίες, νιώθω πολύ περήφανος για τις επιδώσεις σας και τα προσωπικά σας ρεκόρ αλλά κυρίως για το ήθος και τον τρόπο που αγωνίζεστε !!!
Όλοι σας είσαστε υπέροχοι !

[foogallery id=”1865″]