Αυτή την εβδομάδα στην Ιταλία η Νάντια Συντζανάκη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο της Ironman καταλαμβάνοντας την 4η θέση στην κατηγορία της (F40) και την 33η θέση της γενικής με 10:36΄. Μετά από ένα συνεχόμενο κυνηγητό για την πολυπόθητη θέση που έδινε την πρόκριση για την Κόνα δεν τα κατάφερε τελικά. Παρόλα αυτά η επίδοση που πέτυχε μόνο ικανοποίηση φέρνει για την πρώτη της συμμετοχή σε ironman, έναν αγώνα που η εμπειρία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και είναι σίγουρο ότι σε επόμενες προσπάθειες θα κυνηγήσει και πάλι τον στόχο της συμμετοχής στο Παγκόσμιο της Κόνα.

Στον διεθνή μαραθώνιο του Βερολίνου έλαβαν μέρος ο Μάνος Κελαϊδίτης που με 3:46΄ πέτυχε προσωπικό ρεκόρ κατά 28 λεπτά καλύτερο παρά το πρόβλημα στο ισχίο που εμφανίστηκε στο 16ο χλμ. και με υπομονή κι επιμονή κατάφερε τον στόχο του και ο Θοδωρής Κοπούκης που ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 4:53΄ παρά τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν όλο τον τελευταίο μήνα, η προσπάθεια που κατέβαλε ήταν πάρα πολύ μεγάλη και τερματισμός η λύτρωση αυτής. Βέβαια η προσπάθεια συνεχίζεται !!

Στον αγώνα 10χλμ. ¨Μισελ Μπρεαλ¨ ο Κώστας Ρόμπος κατέκτησε την 4η θέση με 34:46΄΄ το οποίο και είναι και προσωπικό του ρεκόρ και η προετοιμασία για τον μαραθώνιο της Αθήνας συνεχίζεται…

Τέλος ο Κώστας Βαρουχάκης κατέκτησε την 3η θέση της γενικής στο Τρίαθλο Ολυμπιακής απόστασης ¨Υπεκοπέλι¨ στην Κίσαμο της Κρήτης, next stop Σχοινιάς !