Αυτή την εβδομάδα έλαβαν μέρος στο Cobra ironman 70,3 στις Φιλιππίνες οι Delbaer Wouter και ο Ανδρέας Γκόρος και οι δυο βρίσκονται στην φάση της προετοιμασίας τους για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Chattanooga οπότε έλαβαν μέρος στον αγώνα περισσότερο ως μέρος της προετοιμασίας τους για εκεί.

Οι δύσκολες συνθήκες (δυνατό ρεύμα στο νερό και ιδιαίτερη ζέστη και υγρασία) δεν τους επέτρεψε να πετύχουν καλές επιδώσεις αλλά ήταν ένας αγώνας και για τους δυο που τους βοήθησε περισσότερο στην δύναμη του μυαλού.

Ο Wouter έκανε ένα καλό ξεκίνημα στον αγώνα αλλά μετά την Τ2 ξεκινώντας το τρέξιμο είχε κράμπες και με αυτές έτρεξε σε όλο τον αγώνα ολοκληρώνοντας τον αγώνα σε 5:45΄, για τον Ανδρέα ήταν χειρότερα τα πράγματα αφού ξεκίνησε τον αγώνα παρά μιας ίωσης που τον ταλαιπωρούσε αλλά με πείσμα πίεσε και τερμάτισε όπως πάντα χαμογελαστός σε 6:20΄.

Μόνο χαρούμενος και περήφανος μπορώ να αισθάνομαι για την ψυχική δύναμη που έδειξαν και οι δυο αθλητές μας!

Στον τρίτο αγώνα του ΣΚ στον Ορεινό αγώνα που διεξήχθη στο Καρπενήσι trail run o Slavomir Matras στον μεγάλο αγώνα των 25 χλμ. κατέλαβε την 5η θέση της γενικής και την 1η της κατηγορίας του.

Ένας αγώνας με πολύ δύσκολο τερέν και πολλά υψομετρικά σχεδόν στα 2000μ. ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 3:19΄ Well done Slav!

[foogallery id=”1662″]