Νικήτρια η Τζέννυ Μπουλμέτη στα 44χλμ. Ορεινού τρεξίματος στο Ζαγόρι!

Σε ένα καινούριο αντικείμενο η Τζέννυ συλλέγοντας εμπειρίες κατέκτησε την νίκη με 6:28΄ σε έναν από τους πιο κλασικούς αγώνες Ορεινού τρεξίματος στο Ζαγόρι Mountain running, δίπλα της τερμάτισε και ο Αναστάσης Μητρόπαπας μόλις 2 εβδομάδες από τον τερματισμό του στο Ironman της Φρανκφούρτης.

Στην ίδια διοργάνωση έλαβαν μέρος αλλά στον ¨μεγάλο¨ αγώνα των 80 χλμ. οι Slavomir Matras καταλαμβάνοντας την 8η θέση με 11:09΄ και η Lora Repchenko που όμως λόγω προβλήματος σταμάτησε την προσπάθεια της ενώ βρισκόταν στις προπορευόμενες γυναίκες.

Τελειώνοντας αυτή την ανασκόπηση για τον αγώνα είχαμε μια μοναδική συμμετοχή που για πρώτη φορά στα χρονικά έλαβε μέρος σε Ορεινό αγώνα τερματίζοντας στα 10 χλμ. της διοργάνωσης αθλητής με αναπηρία αγωνιζόμενος με τεχνητό μέλος στα βουνά της Ηπείρου.

Ο συνήθεις ύποπτος δεν είναι άλλος από τον ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΟΡΔΑΤΟ που ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 1:48΄. Τα συγχαρητήρια είναι πολύ λίγα για να αποτυπώσουν την προσπάθεια του Μάκη να ολοκληρώσει τον αγώνα σε αυτά τα εδάφη με τεχνητό μέλος!

Αυτό το Σαββατοκύριακο είχαμε όμως και την συμμετοχή άλλων δυο αθλητριών μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΤΒ στην Ναύπακτο. Η Νάντια Συντζανάκη κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ατομικό και την πρώτη στο ομαδικό με την ομάδα της ΤΑΛΟ Χανίων.

Η ¨μικρή¨ της ομάδας Τζωρτζίνα Παπαγιάννη παρά το ατύχημα που είχε την προηγούμενη μέρα στην προπόνηση δεν πτοήθηκε κι έλαβε μέρος κανονικά την επόμενη μέρα στο ατομικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος καταλαμβάνοντας την 7η θέση στην κατηγορία των Κορασίδων.

[foogallery id=”1656″]