Άλλο ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο αγώνων εντός κι εκτός Ελλάδας με συμμετοχές των αθλητών της ομάδας με κορυφαία στιγμή την 3η θέση του Παναγιώτη Μπιτάδου στο Xterra Trentino

 

 

Ξεκινώντας την περιήγηση μας στα αγωνιστικά δρώμενα είχαμε την συμμετοχή του Μιχάλη Θεοχάρους στον αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης στα πλαίσια του Κυπέλλου ποδηλασίας της Κύπρου.

Ο Μιχάλης Κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του χάνοντας την νίκη για μόλις 2΄΄

Παρόλα αυτά προηγείται στην γενική κατάταξη του Κυπέλλου.

 

 

Στο Ρέθυμνο είχαμε τους αγώνες τριάθλου της TriMore όπου έλαβαν μέρος στην sprint απόσταση η Νάντια Συντζανάκη όπου ήταν και η Νικήτρια του αγώνα και μάλιστα στο σύνολο.

Επίσης στην ίδια διοργάνωση έλαβε μέρος και η Νάνσυ Γεωργαράκη όπου το Σάββατο στα 500μ. κολύμβησης κατέλαβε την 2η θέση όπως και στην Σκυταλοδρομία της sprint απ.  έκανε τα αγωνίσματα της κολύμβησης και της ποδηλασίας καταλαμβάνοντας την 8ηθέση.

 

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος στον δρόμο ¨Στα ίχνη της Ιεράς Οδού¨ στα 5χλμ.  αναδείχθηκε νικητής του αγώνα!

 

Ο Γιώργος Σαββίδης είχε άλλον έναν τερματισμό σε μαραθώνιο, αυτή την φορά στον Μαραθώνιο του Βερολίνου.  Αν και η προετοιμασία του ήταν ελλιπής λόγω τραυματισμού στην αρχή του καλοκαιριού, κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρίσκεται εκεί.

Η συμμετοχή του ήταν στα πλαίσια ενός στόχου να τερματίσει τους 6 βασικούς Παγκόσμιους Μαραθωνίους. Επόμενος σταθμός ο μαραθώνιος του Σικάγου

 

Στον Ορεινός αγώνα στην Οίτη ¨Ηρακλής¨ 44 χλμ.  είχαμε την συμμετοχή των αθλητών της ομάδας μας Krommidas Trail Team

Ξεκινώντας από τον αρχηγό της ομάδας Slawomir Matras  4ος γενικής 1ος ηλικιακής (40-49)  – ο Δημήτρης Τσιάγκας  10ος γενικής και 5ος κατηγορίας (20-39) – ο Νίκος Τσιάγκας κατετάγη 3ος στην κατηγορία του (50-59)

 

   

 

Ο Παναγιώτης Μπιτάδος έφερε το πρώτο μετάλλιο για την χώρα μας (3η θέση) σε αγώνες Xterra (ορεινού Τριάθλου) που συνέπεσε να είναι και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Cross Triathlon.

Αναγκαστικά λόγω των προβλημάτων με την Ομοσπονδία και την αδυναμία των Ελλήνων αθλητών να τρέξουν στο εξωτερικό στις επίσημες διοργανώσεις έλαβε μέρος ως open (ιδιωτική συμμετοχή) πράγμα που στέρησε το μετάλλιο για την χώρα μας στην κατηγορία των Ανδρών 3ος  και 2ος στην κατηγορία U23.

Αν και η κανονική κατηγορία του Παναγιώτη είναι η Junior (ως 19 ετών)

Μπράβο σε όλους σας !

Happy Coaches !!!