Αποτελέσματα αθλητών Trisutto
Krommidas Coaching
28-29/10/2017

5η θέση στην κατηγορία της και 23η στο σύνολο των γυναικών για την Νάντια Συτζανάκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τριάθλου XTerra που έγινε στο Μάουι της Χαβάης! Σε μια απαιτητική διαδρομή με τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου έκλεισε την πολύ καλή αγωνιστική χρονιά που διένυσε και την φετινή σεζόν.

Στον διεθνή αγώνα τριάθλου Ocean Lava Rhodes 70,3 είχαμε πολύ πετυχημένη παρουσία στο τελευταίο τρίαθλο της σεζόν στην χώρα μας. Στην κατηγορία των γυναικών η Μάνια Μπίκοφ με 5:31 και προσωπικό ρεκόρ κατέκτησε την 1η θέση στην γενική κατάταξη και φυσικά και της κατηγορίας της!

Ο Δημήτρης Λέκκος τερμάτισε 2ος στην γενική και 1ος στην κατηγορία του με 4:19΄ επιτυγχάνοντας κι αυτός με ατομικό ρεκόρ στην απόσταση!

Ο Ανδριανός Κομπόπουλος όπου εκπροσωπούσε και την ομάδα του CGS κατέκτησε την 2η θέση της κατηγορίας του με 5:40΄ και προσωπικό ρεκόρ κατά 22 λεπτά!

Οι υπόλοιπες συμμετοχές στον αγώνα ήταν οι Λουκάς Γεωργάς 5:17΄, Μιχάλης Ζανής CGS με 5:20΄ , Μιχάλης Μωϋσιάδης με 5:24΄με προσωπικό ρεκόρ 5 λεπτών και ο Μιχάλης Μουρτζής 5:26΄ με προσωπικό ρεκόρ σχεδόν 15 λεπτών!

Η Τζέννυ Μπουλμέτη σε άλλου τύπου αγώνες απ’ ότι μας έχει συνηθίσει έλαβε μέρος στην ανάβαση Υμηττού συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις της για φέτος κατακτώντας την νίκη! Παρά τον έντονο συναγωνισμό σε ένα αγώνισμα που δεν ειδικεύεται επιβεβαίωσε την καλύτερη χρονιά που έχει κάνει ποτέ!

Στον άλλο ποδηλατικό αγώνα που έλαβε μέρος αθλητής μας, στον τελευταίο αγώνα κυπέλλου τύπου σιρκουί στην Κύπρο ο Μιχάλης Θεοχάρους κέρδισε στην κατηγορία του και αυτόν τον αγώνα σε ένα σερί μόνο νικών από τον Σεπτέμβρη!

Η Βιολέτα Διαλετάρα με την λογική της προπόνησης έλαβε μέρος στον Μετέωρα trail run καταλαμβάνοντας την 5η θέση των γυναικών.

Τέλος στον υπερμαραθώνιο ¨Δρόμο των Αθανάτων¨ μήκους 142 χλμ. ο Κώστας Ασημακόπουλος τερμάτισε στις 22 ώρες και 5ος στην κατηγορία του! Σε μια πολύ δύσκολη διαδρομή με τις δυσκολίες μέσα από τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, νίκη είναι ο τερματισμός!